Nytt EKOM-kurs starter i januar 2016

Vi har nå åpnet for påmeldinger til neste års EKOM-kurs. Søknadsfristen er 15. desember, men blir det fullt før den tid, er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder! Av erfaring er det stor pågang, så meld deg på i dag! Les mer under fanen kurs/EKOM

 

Helen sept 2015 009

Hva er EKOM?

EKOM-tjenester er for eksempel TV, alarm, styring og overvåking av bygg, telefon og internett. Som elektriker må man bestå EKOM-eksamen for å få autorisasjon og lov til å utføre installasjoner i telemarkedet. I dag bruker vi mennesker enorme mengder elektroniske hjelpemidler i forhold til bare få år siden. Vi har gjort oss avhengige av datamaskiner og mobiltelefoner når vi kommuniserer med andre, og både i privatlivet og i næringslivet er det stadig økende behov for mer kapasitet og høyere kvalitet, blant annet når det gjelder økt datatrafikk. Samfunnet har stadig behov for at gode kommunikasjonssystemer fungerer optimalt. Et fremtidsrettet kurs for deg som jobber i elektrobransjen!

I disse dager avsluttes årets EKOM-kurs, og rundt 45 deltakere skal opp til eksamen i begynnelsen av november. Vi ønsker dem lykke til!