Våtromskurs

 

Kurstittel

Ta kontakt med Ingunn M Eide om du er interessert i dette kurset.

Våtromskurs

Tidspunkt og varighet Kubens Våtromskurs består av grunnmodulen (3*8 timer) og Modul A (7 timer). I kurset inngår en prosjektoppgave. Modul A avsluttes med en eksamen på 4 timer.
Vi tilbyr kurs på forespørsel. Ta kontakt på skjemaet under!
Kursbeskrivelse Kubens Våtromskurs baseres på Byggebransjens våtromsnorm (BVN). Kjernen i Byggebransjens våtromsnorm er kunnskap, tverrfaglighet og prosjektstyring. Fagrådet for våtrom (FFV) står ansvarlig for å sertifisere fagfolk og bedrifter.

Kurset kombinerer teori med praktiske øvelser. Kuben har en egen opplæringsmodul på hjul som brukes til praktisk utprøving under kurset.

Innhold: BVN, bakgrunn for BVN, hvem stiller krav?, produksjonskontroll, kontrollrutiner, dokumentasjon, krav til materialer, krav til oppbygging av våtrom (læreplanens hovedpunkt), skader og skadeårsaker, lover, forskrifter, normer, krav til utførelse, produkter, godkjenningsordninger og krav, prosjektering av våtrom, problemstillinger ved rehabilitering av våtrom, sjekklister

Les mer om innholdet i kursene på sidene til FFV.

Arrangør(er) Kursene arrangeres av Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) i samarbeid med Fagrådet for våtrom (FFV)
Kursholder Foreløpig ikke avklart.
Forkunnskaper/ inntakskrav/ målgruppe Det stilles ingen krav til forkunnskaper til grunnmodulen. Gjennomført grunnmodul gir ikke sertifisering etter BVN, men må være gjennomført før deltakelse på modul A. For å delta på kurs i Modul A (fagarbeider) må kursdeltaker ha fag / svennebrev eller dokumentere minimum 5 års relevant praksis. Deltakere på Modul A må ha tilgjengelig et gyldig abonnement på BVN. Alle som har bestått eksamen i modul A, tildeles kursbevis og sertifikat for vedkommendes fagområde.
Antall deltakere Maksimum 12 deltakere. Minimum 5 deltakere.
Sted Kuben Yrkesarena, Kabelgata 10-12, Økern i Oslo.
Pris (per person) Kr. 7500,- per person for alle 4 dagene, + eksamen. Servering ikke inkludert. Åpen kantine på Kuben yrkesarena.
Sluttkompetanse Sertifikat utstedes av Fagrådet for våtrom (FFV). FFV besørger utsendelse av eksamen til arrangør, sensur, utsend. av sertifikater. For dette beregner FFV en eksamensavgift – pr dd kr. 1.550,-. Dette kommer i tillegg til kursprisen.

 

Legg igjen en kommentar