Dagens BIM-seminar: Høyst relevant program og studentene strømmer til

Årets BIM studentseminar går av stabelen i dag, 8. februar, og Jørn Kenneth Martinsen lot seg intervjue om sine opplevelser av seminaret da det var midtveis. Over 300 studenter var påmeldte til Fagskolens BIM-seminar i dag, og det største auditoriet på Kuben, Sentralen, var fullsatt da gjengen møttes igjen etter lunsjpause.

Jørn Kenneth Martinsen

Lars Dagali og Jørn Kenneth Martinsen

Jørn Kenneth Martinsen er student på BIM her ved Fagskolen Oslo Akershus dette skoleåret. Han deltar på dette seminaret for første gang. Studenter fra høyskole- og universitetssektoren er også invitert. Både studenter fra NTNU Ålesund og Gjøvik er representert, i tillegg til OsloMet, NMBU Ås og fagskoler på Østlandet. Dette seminaret er en gylden anledning til å treffe fremtidige arbeidsgivere innen ulike bransjer og danne nettverk med medstudenter og andre. Ca 30 bedrifter var representerte med stands i foajeen her på Kuben yrkesarena.

 

Bim er forkortelsen for ByggningsInformasjonsModellering. På dette studiet lærer de å å modellere i 3D, hvordan berike modellen med informasjon og hvordan få tak i informasjonen som ligger i modellen. Samhandling er en stor del av BIM. Man må være innafor for å skjønne hva de snakker om, og Jørn er av de, og han opplever programmet som svært relevant.

Arrangør Lars Dagali, student Jørn Kenneth Martinsen og utstillere på BIM-seminar

Student Jørn Kenneth Martinsen og utstillere på BIM-seminar