Solceller – praktisk kurs i installasjon og montering

 

Kurstittel Solceller – praktisk kurs i installasjon og montering
Bakgrunn for oppstart av solcellekurs         Solenergi representerer det største potensialet for ren og fornybar energi. Det skjer en teknologisk og samfunnsmessig utvikling som er i ferd med å skape et marked for solcelleanlegg i Norge. Det er et behov for grunnleggende kompetanse om solcelleanlegg hos installatørbedrifter og andre håndverkere, for å skape tilbud til kunder som etterspør eller vil ha tilbud på slike anlegg.

Her på Kuben har vi et eget solcelleanlegg til utdanningsformål, hvor deltakerne kan se effekten av ulike typer solceller. I tillegg til teoriundervisning innholder kurset også en del hvor deltakerne deltar i en praktisk øvelse med montering av solcellepaneler.

Kuben kurs- og teknologisenter arrangerer dagskurs, velg mellom datoene under. Se egen Kursbeskrivelse Solcellekurs.

Varighet og tidspunkt    Neste kurs: Dato foreløpig ikke fastsatt
Målgruppe Kurset retter seg mot faglærte elektrikere, elektroinnstallatører, samt faglige ledere, prosjektledere og selgere i blant annet installatørbedrifter, men er også åpent for andre interesserte. Kurset skal gi grunnleggende kunnskap og kompetanse for salg og montering av solcelleanlegg.
Arrangør(er)         Kurset er initiert av Norsk solenergiforening, basert på behovet for flere håndverkere med kunnskap om solenergi. Det arrangeres av Kuben kurs- og teknologisenter (KKT) i samarbeid med Solcellespesialisten, og med støtte fra Oslo kommune ved Klima- og energiprogrammet.
Kursholder Lærer fra Kuben vgs, avdeling elektrofag eller byggfag.
Forkunnskaper Grunnleggende kunnskaper innen elektro er en fordel
Antall deltakere Maksimum 10 deltakere. Minimum 6 deltakere
Sted  Kuben yrkesarena, Kabelgata 10-12, Økern i Oslo
Pris Dagskurs kr. 5000,- inklusive lunsj fra buffet.
Sluttkompetanse Kursbevis

 

 

 

 

 

 

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *